Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A condus fără permis şi a ajuns la judecată

un tânăr brăilean, de 21 de ani, aflat la volanul unui Opel, a atras atenţia poliţiştilor care l-au oprit pentru control • întrucât nu era posesor al permisului de conducere, tânărul a fost trimis în judecată de procurori •

 

Drum până la Constanţa şi înapoi la Brăila, cu un autoturism condus, pe rând, de doi şoferi fără permis. Un tânăr a ajuns acum în faţa instanţei, pentru că s-a urcat la volan, deşi nu avea permis. Poliţiştii i-au luat urma, tocmai când venea dinspre Constanţa, iar procurorii l-au trimis în judecată.

Potrivit rechizitoriului Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, la data de 5 noiembrie 2016, ora 3.30, poliţiştii care acţionau pe Bulevardul Dorobanţilor au oprit pentru control un autoturism marca Opel. Şoferul a coborât dar a spus că nu are actele la el. Poliţiştii au aflat despre cine este vorba, Marian Dima, din sat Latinu, constatându-se că acesta nu este posesor al permisului de conducere. În autoturism se mai aflau trei tineri, însă şoferul a fost cel luat la întrebări.

Din cercetări a rezultat faptul că, în ziua de 4 noiembrie 2016, inculpatul a plecat din localitatea Latinu spre Constanţa, cu auto Opel, însă acesta nu era condus de el, ci de o prietenă. Nici tânăra nu avea însă permis de conducere, numai că ea nu a fost prinsă în flagrant de poliţişti. Tinerii au ajuns cu autoturismul Opel la Constanţa, au mai luat o tânără, apoi au revenit spre Brăila.

Conform declaraţiilor, în jurul orei 2.00, în localitatea Vărsătura, motorul maşinii a început să facă zgomot, astfel că şoferiţa a oprit. A fost pus ulei la motor, însă acesta s-a oprit din nou, astfel că la volan a decis să se urce inculpatul Marian Dima. Şoferul a reuşit să repornească autoturismul şi a ajuns cu tot cu ocupanţi în municipiul Brăila, însă pe Bulevardul Dorobanţilor a fost oprit de poliţişti.

Tânărul de 21 de ani, din sat Latinu, este acum judecat pentru conducere fără permis. Inculpatul a recunoscut şi regretat fapta comisă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii