Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A condus baut si fara permis un autoturism neinmatriculat

Dupa ce a facut imprudenta de a se urca la volanul unui autoturism "Trabant" fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice, Dan S., in virsta de 22 de ani, din comuna Galbenu a ajuns in fata instantei. Tinarul a fost trimis recent in judecata pentru savirsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat si cu un numar fals, fara a poseda permis de conducere si avind o alcoolemie peste limita legala.
Potrivit anchetatorilor, in seara zilei de 25 octombrie 2007, lucratorii Inspectoratului de Politie al Judetului Braila au fost sesizati ca pe DJ 203, pe raza comunei Jirlau, s-a produs un accident rutier soldat cu ranirea unei persoane. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si au identificat un autoturism marca "Trabant" ce prezenta avarii, un martor precizind ca la volan se afla Dan S. care fusese transportat la spital impreuna cu un pasager aflat in masina.
Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice de singe care au aratat ca acesta avea o alcoolemie ridicata. Din primele verificari a reiesit ca invinuitul nu avea nici permis de conducere iar autoturismul avea numere de inmatriculare eliberate de autoritatile germane, fiind expirate de citeva luni. In urma accidentului produs de tinarul in cauza a rezultat vatamarea corporala a pasagerului aflat in masina, care a necesitat pentru vindecare 7- 9 zile de ingrijiri medicale, insa leziunile produse nu i-au pus in primejdie viata. In seara zilei de 25 octombrie 2007, braileanul a mers cu masina de la domiciliu pina la un bar situat la iesirea din localitate unde s-a intilnit cu un prieten si impreuna s-au pus pe baut bere. Dupa citeva ore au plecat catre localitatea Jirlau, dar ajungind in zona trecerii la nivel cu calea ferata, soferul a pierdut controlul asupra volanului si s-a tamponat cu parapetul metalic de protectie de pe marginea drumului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii