Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A condus băut, aşa că a ajuns în faţa instanţei

un bărbat de 49 de ani a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, pentru conducere sub influenţa alcoolului • acesta a fost prins băut la volan, la Gulianca, imediat după ce provocase un accident

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au definitivat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Mihai C., de 49 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi, pentru conducere sub influenţa alcoolului. Acesta a fost prins băut la volan, în localitatea Gulianca, după ce produsese un accident.

Potrivit rechizitoriului, la data de 14 octombrie 2016, ora 21.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 23, în localitatea Gulianca, comuna Salcia Tudor. La faţa locului, poliţiştii au găsit un autoturism Dacia 1310, condus de inculpatul Mihai C. Şoferul pierduse controlul volanului şi intrase în gardul unei locuinţe. În urma accidentului, ocupantul locului din dreapta faţă a maşinii a suferit leziuni uşoare. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, alcoolemia în aerul expirat fiind de 0.60 mg/l. Fiind audiat, inculpatul Mihai C., de 49 de ani, a recunoscut fapta comisă, spunând că a consumat vin, apoi s-a urcat la volan.
Categorie articol: 

Comentarii