Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducta de termoficare, o atracţie pentru hoţi

În ultimul timp, hoţii de fier vechi se axează, din ce în ce mai mult, pe conductele de termoficare. Zilele trecute, jandarmii au prins în flagrant patru tineri care au sustras două tone de conductă metalică. Când au văzut forţele de ordine, suspecţii au fugit cu o căruţă, plină cu ţeavă metalică.
În ziua de 6 noiembrie, în jurul orei 06.00, o patrulă mixtă poliţie - jandarmerie a depistat, în zona localităţii Vărsătura, judeţul Brăila, patru persoane care au sustras bucăţi din fosta conductă magistrală de termoficare. "Oamenii legii i-au surprins în flagrant pe cei în cauză, ce au vârste cuprinse între 33 şi 21 ani, însă la somaţiile verbale ale acestora, suspecţii au fugit cu atelajul hipo încărcat cu ţeava metalică. După câteva sute de metri suspecţii au fost prinşi. Asupra acestora a fost găsită cantitatea de aproximativ două tone de conductă metalică", a precizat plt. maj. Sorin Neftode, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brăila.
Pe numele celor patru s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, care a fost înaintat la Secţia 2 Poliţie Rurală Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii