Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducea un autoturism “Dacia” cu numere false

poliţiştii l-au oprit din drum pe un bărbat din comuna Măxineni care conducea un autoturism pe DN 23, dinspre localitatea Muchea către Şoseaua de Centură • acesta avea numere false la maşină

 

În ziua de 6 august, poliţiştii brăileni l-au depistat pe un şofer care circula pe DN 23 (Brăila - Focşani) cu un autovehicul marca “Dacia” ale cărui numere de înmatriculare erau false. Bărbatul de 57 de ani, din comuna Măxineni, conducea autoturismul dinspre localitatea Muchea către şoseaua de Centură.

Poliţiştii au efectuat verificări şi au constatat că seria de şasiu din certificatul de înmatriculare prezentat de şofer nu corespunde cu cea a vehiculului în cauză.  Aceasta aparţinea unei alte maşini, înmatriculată în municipiul Galaţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Totodată, poliţiştii i-au reţinut bărbatului permisul de conducere, certificatul şi plăcuţele de înmatriculare ale maşinii, fiindu-i eliberate trei dovezi fără drept de circulaţie.
Categorie articol: 

Comentarii