Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducea sub influenţa alcoolului şi a tamponat trei maşini

un şofer brăilen de 19 ani a fost trimis în judecată de procurori pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului • în vara anului trecut, acesta a tamponat trei autoturisme parcate pe Şoseaua Focşani

 

Un tânăr brăilean a ajuns în faţa instanţei de judecată, după ce s-a urcat băut la volan şi a tamponat trei autoturisme. Evenimentul s-a produs în vara anului 2019.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului M.M. pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Judecătoria Brăila.

Potrivit anchetatorilor, la data de 31 iulie 2019, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la un accident rutier produs pe Şoseaua Focşani, la intersecţie cu strada Alexandru cel Bun. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că brăileanul M. M. conducea un autoturism Opel şi, pe fondul neadaptării vitezei, a lovit trei autoturisme parcate. Şoferul vinovat emana halenă alcoolică şi poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest. După cum au stabilit anchetatorii, tânărul avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Potrivit procurorului de caz, inculpatul a recunoscut că a consumat alcool. 

 
Categorie articol: 

Comentarii