Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducea o motocicletă pe Calea Călăraşilor, fără permis

un tânăr de 29 de ani, care avea dreptul de a conduce suspendat, a fost oprit de poliţişti şi s-a ales cu un dosar penal • la fel a păţit şi un minor care se plimba cu un scuter pe strada Sebeşului

 

Un motociclist şi un scuterist, care conduceau vehiculele deşi nu aveau permis de conducere, au dat nas în nas cu poliţiştii.

În cursul zilei de luni, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un tânăr de 29 de ani, din Brăila, în timp ce conducea pe Calea Călăraşilor o motocicletă. El avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului l-au oprit în trafic pe un minor de 16 ani, în timp ce conducea pe strada Sebeşului un scuter, neavând permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, scuterul era  neînmatriculat. Şi pe numele lui a fost întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii