Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducea cu 119 km/ora in timp ce era baut

Inconstienta este ceea ce-l caracterizeaza pe un buzoian in virsta de 19 ani, care a fost depistat de aparatul radar depasind viteza legala cu 29 km/ora, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Dragos Ionut A. a fost oprit in trafic pe DN 2B, in afara localitatii Oprisenesti, in timp ce conducea autoturismul BMW, cu numarul de inmatriculare B-49-UDJ.
Initial, politistii braileni l-au oprit ca sa-l avertizeze pentru depasirea vitezei, dar stind de vorba cu tinarul si-au dat seama ca acesta consumase bauturi alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest banuiala lor a fost confirmata, rezultatul fiind de 0,28 gr/litru alcool pur in aerul expirat. Precizam ca tinarul nu avea nici un an de cind obtinuse permisul de conducere (n.r. - noiembrie 2005), iar fapta sa l-a costat retinerea acestuia, in vederea suspendarii, pentru o perioada de 90 de zile.
Tot cu permisul retinut s-a ales si un bucurestean pe care, cu o ora inainte, tot performantele aceleiasi marci l-au facut sa apese pedala de acceleratie pina la 152 km/ora. Vergiliu A. a fost pozat de aparatul radar pe DN 2B, in afara localitatii Silistraru, in timp ce conducea autoturismul BMW cu numarul de inmatriculare B-11501. "Acestuia i s-a retinut permisul de conducere pentru depasirea vitezei cu 62 km/ora. Si in acest week-end lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au actionat pe arterele din municipiul si judetul Braila, pentru prevenirea si combaterea abaterilor de la normele rutiere. Politistii au aplicat 695 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 43.895 lei, au ridicat in vederea suspendarii 14 permise de conducere (dintre care 8 pentru consum de alcool si unul pentru viteza) si au retras 54 de certificate de inmatriculare", ne-a precizat comisar Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere Braila.
Din totalul certificatelor de inmatriculare, 24 au fost retrase intr-un interval de 4 ore, pentru ca autoturismele respective prezentau defectiuni grave. Ele au fost descoperite in timpul unei actiuni desfasurate pe DN 22, de lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere si specialisti de la RAR.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii