Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducea băut şi fără permis

poliţiştii l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani care se deplasa cu autoturismul pe strada Matei Basarab • prevederile Codului Rutier îi erau străine şoferului care nu avea nici permis şi era sub influenţa alcoolului

 

Un şofer brăilean certat serios cu legislaţia rutieră a avut de dat explicaţii poliţiştilor. În ziua de 20 august, la ora 20.20, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe strada Matei Basarab, pe un brăilean de 30 de ani, din comuna Viziru, care conducea un vehicul. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere. “Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,71 mg/l. A fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Şoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii