Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducătorul unui microbuz şcolar nu purta masca de protecţie corespunzător

vineri, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pentru creşterea gradului de disciplină rutieră în domeniul transportului în comun de persoane intrajudeţean • şoferul unui microbuz şcolar nu purta corespunzător masca

 

Şoferul unui microbuz destinat transportului elevilor nu purta masca de protecţie în mod corespunzător, iar poliţiştii i-au dat amendă.

La data de 16 octombrie 2020, în intervalul orar 06.30-08.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au acţionat pentru creşterea gradului de disciplină rutieră în domeniul transportului în comun de persoane intrajudeţean, în contextul stării de alertă pentru prevenirea răspândirii Covid-19. S-au efectuat controale pe principalele artere rutiere din judeţul Brăila şi în municipiul Brăila. “Cu această ocazie, poliţiştii l-au depistat pe conducătorul unui microbuz folosit pentru transportul şcolar, care nu purta masca de protecţie corespunzător. Acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespecatrea prevederilor Legii 55/2020”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii