Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Condescu este rasist şi xenofob, va plăti pentru declaraţiile sale împotriva LPF"

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, că în urma acuzelor lui Marin Condescu la adresa sa şi a lui Mircea Sandu va cere comisiilor jurisdicţionale să-l sancţioneze pe oficialul gorjean care a spus că Liga este "staborul lui Dragomir".
"A spus că la LPF este un stabor care are rolul de a mă servi pe mine. Condescu este rasist dacă se referă la stabor, este xenofob şi pentru acest lucru voi face un raport către comisiile jurisdicţionale ale LPF să-l cheme şi să dea explicaţiile necesare. El crede că acum este a doua mineriadă care se opreşte la Costeşti. Mie îmi pare rău de Condescu, nu-i doresc răul, îmi pare rău de situaţie, dar a luat-o rău de tot pe arătură", a spus Dumitru Dragomir.
Preşedintele LPF a comentat şi acuzele lui Condescu, care se refereau la faptul că Dragomir nu cunoaşte articolul 30.7, din Statutul FRF, care spune că hotărârea Adunării Generale de modificare sau completare a acestui Statut intră în vigoare după înscrierea modificărilor în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor aflat la Tribunalul Bucureşti: "Nu trebuie să primim acceptul Tribunalului Bucureşti pentru ca aceste comisii de la LPF să fie legale. Articolul 30.7, de care spune el, este o tâmpenie, o tâmpenie. O să vedem noi cine are dreptate".
Dragomir a reacţionat cu indiferenţă la anunţul veştii că Marin Condescu a cerut MTS să facă în aşa fel încât FRF şi LPF să intre în legalitate: "Mda, ce dacă a făcut plângere la MTS, de aia nu mai pot eu".
În ceea ce priveşte intenţia oficialul gorjean de a înfiinţa o nouă asociaţia fotbalistică pe care s-o afilieze la FIFA şi UEFA, Dragomir a opinat: "Poate să-şi facă Liga de Fotbal Marin Condescu sau Noroc Bun, să-şi facă ce asociaţie de fotbal vrea el. Nu mă tem de Condescu, nu mă tem de nimeni, decât de Dumnezeu, de ce să-mi fie frică de el, vine cu minerii peste mine? Acum câţiva ani avea 30.000 de mineri, acum a mai rămas cu 3.000. Ce a făcut cu ei, i-a exterminat, ce le-a făcut, de ce nu a ţinut de ei?".
Dragomir s-a referit şi la litigiul pe care Pandurii Târgu Jiu îl are cu Dinamo în cazul Ilie Iordache: "Ce vină am eu, sau FRF, sau LPF, că el a semnat un contract cu Dinamo în care se obligă să dea banii ăştia? Ce vină am? Eu trebuie să pun în practică, conducerea Ligii are doar rol de executor judecătoresc, punem în practică deciziile comisiilor jurisdicţionale".
Preşedintele LPF şi-a exprimat punctul de vedere în legătură cu posibila amânare a meciului dintre Pandurii-Oţelul, din etapa a 8-a Ligii I: "Dacă nu se va înţelege cu Dinamo, Pandurii Târgu Jiu nu va juca duminică, dacă se înţeleg cu cei de la Dinamo, va juca".
Pandurii Tg. Jiu nu a fost programată în etapa a 8-a a Ligii I, din cauza datoriei de 1 milion de euro pe care o are faţă de clubul Dinamo, în urma cazului Ilie Iordache. Gorjenii au termen până joi să plătească datoria către formaţia din Ştefan cel Mare, în caz contrar urmând să nu poată evolua în partida din etapa a 8-a cu Oţelul Galaţi, care ar trebui să se dispute duminică, de la ora 16:00, la Târgu Jiu.
Dinamo a avut câştig de cauză la Comisiile LPF în cazul transferului lui Ilie Iordache, iar clubul Pandurii a fost obligat să le achite alb-roşiilor 1 milion de euro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii