Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Condamnat pentru tilharirea unei minore

Autor al unui asasinat petrecut in aprilie anul trecut, pe o strada din cartierul Radu Negru - Mogador, Stanel Manaila, 18 ani, a fost condamnat la 2 ani si 11 luni de inchisoare, pentru tilharie. Cu o luna inainte de savirsirea crimei, Manaila a batut-o si a jefuit-o pe o minora, care refuzase sa-l satisfaca oral.
Potrivit dosarului penal instrumentat, la acea vreme, de prim - procurorul Mariana Ioan, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, in seara zilei de 6 martie 2005, la ora 21.00 - 21.30, inculpatul Stanel Manaila "bintuia" prin cartierul Mogador, impreuna cu doi amici, Florin si Emanuel. La un moment dat, el a pus ochii pe o minora de 17 ani, Madalina M., si s-a hotarit s-o batjocoreasca acolo, in public. Infractorul a pornit in urmarirea fetei si, dupa ce-a ajuns-o din urma, i-a spus ca "are ceva de discutat cu ea". Initial, Madalina l-a ignorat pe individ. Vazindu-l, insa, insotit de "baieti de cartier" - pe care-i cunostea -, s-a oprit, ca sa vada ce are sa-i spuna. Anchetatorii relateaza: "Invinuitul i-a propus partii vatamate sa intretina sex oral cu el si, la refuzul ferm al acesteia, a luat-o de mina si a dus-o linga blocul F1 - Mogador, aproape de gardul viu. Acolo, i-a aplicat mai multe lovituri in cap, apoi i-a sustras telefonul mobil, un pachet de tigari si abonamentul de tramvai". In timp ce era jefuita, Madalina a tot strigat dupa ajutor. Singurul care i-a sarit in ajutor a fost C. G., locatar al blocului F1, care a iesit din apartament si l-a fugarit pe nemernic. Imediat dupa incidentul violent, binefacatorul a bagat-o pe fata in casa si a sunat la Politie.
La mai putin de o luna de la tilharirea Madalinei M., mai precis in ziua de 3 aprilie 2005, Stanel Manaila l-a injunghiat mortal pe un tinar din Radu Negru - Mogador, chiar in apropierea blocului in care locuia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii