Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Condamnat pentru ca si-a tilharit colegul de scoala

Aflat, in prezent, in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila, Aurel Ion, individ in virsta de 20 de ani, a fost condamnat definitiv la 1 an si 6 luni de inchisoare, cu executare, pentru tilharie. Fost elev al Scolii Generale nr. 5, Ion i-a sustras prin violenta unui baiat dintr-a VIII-a telefonul mobil.
Incidentul s-a petrecut in urma cu un an, in plin centrul Brailei. Potrivit magistratilor Tribunalului Braila, in ziua de 12 februarie 2005, ora 11.00, Alin Adrian S., 15 ani, elev al institutiei sus-mentionate, a fost acostat de inculpatul Aurel Ion pe strada Rubinelor, chiar in fata scolii. Minorul il cunostea pe agresor din vedere. Observind ca are telefon mobil, acesta i l-a cerut "sa se uite la el" dar, in loc sa i-l restituie, l-a bagat in buzunar si a parasit zona, indreptindu-se catre Hotelul Traian. Partea vatamata l-a urmarit pe infractor, cerindu-i insistent telefonul. Ajuns in fata hotelului, Aurel Ion i-a tras baiatului un pumn in figura, ca sa scape de el. Intr-adevar, imediat dupa ce-a fost lovit, Alin Adrian S. nu l-a mai urmarit pe agresor, ca sa nu ia bataie. In schimb, s-a adresat Politiei.
In aceeasi zi, raufacatorul a fost identificat si retinut de oamenii legii, prilej cu care s-a reusit si recuperarea telefonului sustras prin violenta. Aurel Ion este acum arestat in alta cauza, pentru alte fapte penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii