Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concursul de canotci, câştigat pentru a doua oară de CSM Brăila

Startul - la care a fost prezent şi iniţiatorul acestei curse, Ivan Patzaichin, fost canoist, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint - a fost dat la Brăila, de către primarul Aurel Simionescu. Echipajul Clubului Sportiv Municipal din Brăila în componenţa căruia au fost doar sportivi a căror medie de vârstă a fost de 15 ani, Victor Săraru, Gheorghe Viliman, Ionuţ Trişcaru, Eugen Teodor, Paul Musceleanu, George Ene, Alexandru Bătrânu, Gabriel Zaman, Alexandru Boţoroga, Mihai Ivanov şi antrenorul Gheorghe Constantinov, s-a impus din nou într-o maieră clară în faţa gălăţenilor. Este al doilea succes consecutiv obţinut de reprezentanţii secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila.
Premierea a fost oficiată de primarul oraşului Galaţi, Marius Stan, Ivan Patzaichin şi profesorul Marian Neta, directorul CSM Brăila având şi calitatea de reprezentant al Primăriei Brăila.
"Este o mândrie pentru clubul nostru să câştige şi în acest an cursa de canotci. Aşteptăm cu mare interes această acţiune, ne pregătim pentru ea şi firesc vin şi rezultatele. Sper ca şi în anii următori cupa să rămână în vitrina clubului nostru", a declarat profesorul Marian Neta, directorul CSM Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii