Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concursul "Cititul nu dauneaza sanatatii" si-a desemnat cistigatorii

Colegiul Economic "Ion Ghica" a demarat, in luna februarie, concursul intitulat "Cititul nu dauneaza sanatatii". Acesta a fost structurat pe doua sectiuni, eseuri pe temele "La ce sint bune cartile?" si "Ultima carte citita (si recomandata!)", si creatie manuala de semne de carte. Competitia s-a adresat tuturor elevilor din liceele brailene care au trimis sute de eseuri si semne de carte.
Ieri, cu prilejul Zilei Mondiale a Cartii, au fost inminate premiile pentru cele doua sectiuni, ce au constat in carti semnate de profesorul initiator si principal organizator al actiunii, Ioan Munteanu. In preambulul premierilor au fost prezentate citeva idei despre cum a aparut cartea, despre diferite carti si prin ce sint acestea valoroase. Comunicarile au fost sustinute de profesorii: Ioan Munteanu, Marcelin Dragomir si Petrus Hurmuzache.
La sectiunea semne de carte s-au remarcat: Roxana Teodoru de la Colegiul Economic "Ion Ghica" - premiul I, Cristina Mocanu de la Colegiul National "Nicolae Balcescu" - premiul II, Iulia Gata de la Liceul de Arta - premiul III si Iulia Georgescu de la Liceul Economic "P. S. Aurelian" - mentiune. La sectiunea eseu s-au situat pe primele locuri elevii: Brandusa Mandrescu de la "Ion Ghica" - locul I, Viorica Ionescu de la Liceul de Arta - locul II, Angela Chiper de la "Ion Ghica" - locul III si Alexandru Croitori de la "Ion Ghica" - mentiune.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii