Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs pentru sefia Serviciului de Ambulanta Judetean

Ministerul Sanatatii Publice organizeaza, in perioada 12-21 octombrie 2008, concurs pentru ocuparea postului de manager general din serviciile de ambulanta ale judetelor Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Mehedinti, Olt, Sibiu, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Dupa cum am aflat de la dr. Tudorel Rizea, manager-interimar al SAJ Braila, pentru sefia Serviciului de Ambulanta participa la concurs un singur candidat, dr. Viorica Uscatu.
Potrivit unui proiect al Ministerului Sanatatii Publice (MSP), concursul de selectie pentru manager general la Salvare va cuprinde o etapa eliminatorie, care consta in studierea dosarului de candidat si concursul propriu-zis, un test grila de verificare a cunostintelor - acesta fiind eliminatoriu - sustinerea proiectului de management si interviul de selectie.
Candidatii trebuie sa obtina media finala cel putin 8,00, iar la fiecare proba minim 7,00. Contractul de management cu autoritatea de sanatate publica judeteana se incheie pentru maxim 3 ani, dar poate fi prelungit in conditiile legii sau poate inceta inainte de termen, in urma evaluarii anuale.

Noul manager va organiza concurs pentru ocuparea posturilor de conducere

Dupa ocuparea postului de manager general, ocuparea functiilor pentru comitetul director din serviciile de ambulanta se face prin concurs organizat de managerul general al serviciului de ambulanta, pentru fiecare post in parte. La examen se pot inscrie candidatii care au domiciliul stabil in Romania, nu sint condamnati penal sau in urmarire penala, sint apti din punct de vedere medical, nu au virsta de pensionare. Pentru director medical, candidatii trebuie sa fie absolventi de invatamint universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in profil medicina, confirmati ca medic specialist sau primar, au cel putin 2 ani vechime ca medic specialist, sint absolventi ai unui curs de perfectionare in management sanitar, organizat de o institutie acreditata, din tara sau strainatate.
Pentru director economic pot concura absolventi de invatamint universitar de lunga durata cu diploma de licenta sau echivalenta in profil economic si au cel putin 2 ani vechime in specialitate. Pentru asistent sef, candidatii la concurs trebuie sa fie absolventi de invatamint postliceal sanitar, cu diploma de absolvire sau de invatamint universitar de lunga sau scurta durata, cu diploma de licenta, absolvire sau echivalenta in domeniul medical, care sint asistenti medicali principali si au cel putin 2 ani vechime pe acest post.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii