Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs pentru posturi de ofiteri in Politie

Inspectoratul de Politie al Judetului Braila organizeaza concurs (recrutare din sursa interna) pentru ocuparea a opt posturi vacante de ofiteri, prin trecerea unor agenti absolventi de studii superioare de lunga durata, în corpul ofiterilor de politie. Posturile scoase la concurs sint: cite unul la Biroul Politiei Transporturi, Biroul de investigatii criminale din Politia municipiului Braila, Politia Orasului Faurei ? compartiment ordine publica, Politia Orasului Ianca ? compartiment ordine publica, Biroul criminalistic din Politia municipiului Braila, Politia Orasului Însuratei ? compartiment cercetari penale si doua la Biroul cercetari penale din Politia municipiului Braila.
Repartizarea candidatilor declarati reusiti în urma sustinerii concursului se va realiza în ordinea strict descrescatoare a mediilor obtinute si a optiunilor exprimate. Agentului de politie care îndeplineste conditiile legale pentru trecerea în corpul ofiterilor de politie si a fost declarat "ADMIS", în urma sustinerii concursului, i se va acorda, indiferent de vechimea în activitate, gradul profesional de subinspector de politie.
Relatii suplimentare se pot obtine de la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Braila, str. M. Sebastian nr.10-12, sau la telefon 0239/955, interior 2111 si 2009.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii