Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CONCURS OBIECTIV! Câştigă o invitaţie dublă la Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd, la Hard Rock Cafe

* concertul va avea loc vineri, 25 octombrie * intră în concurs şi ai şansa să vezi live un show extrapordinar de muzică, sunet şi lumini

 

Vineri, 25 octombrie, de la ora 22.30, Hard Rock Cafe Bucureşti te invită la un show extraordinar de sunet si lumini cu SPEAK FLOYD, trupa românească tribut Pink Floyd!

După 45 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată și apreciată de un public numeros. Ceea ce era atunci neconvențional este acum de actualitate, trupa tribut Speak Floyd fiind aici să ne facă să retrăim sau să trăim pentru prima dată misterul Pink Floyd. Ei reușesc să recreeze atmosfera psihedelică și să amintească publicului de piese care au dominat topurile, nu doar prin muzica lor, dar și prin versurile atent lucrate, anunţă organizatorii concertului.

Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, adunând muzicieni talentaţi din toate colțurile țării, pasionaţi de muzica formaţiei Pink Floyd, cu un singur scop comun: să le ofere românilor experiența de neprețuit a unui concert de calitate superioară, marca Pink Floyd. Proiectul pus la cale de ei s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de rock progresiv din România.

Prestaţiile de excepţie pe care le realizează membrii formaţiei Speak Floyd când apar pe scenă, atenţia şi seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum şi proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului, fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram să se poată bucura cât mai mulţi iubitori de muzică bună din România şi, de ce nu, şi din alte ţări. Toți membri trupei contribuie la realizarea prestațiilor de excepție prezentate pe scene din întreaga țară, atenția și seriozitatea lor în abordare servește obiectivului de a vorbi pe limba noastră: Speak Floyd”, mai susţin organizatorii.

Membrii formaţiei:
Dudu Isabel - vocal
;
Sandy Deac - clape, vocal, chitară acustică si electrică;
Kovacs "Kovi" Laszlo - chitară acustică
şi electrică;
Razvan Rotis- tobe și
percuție;
Tudor Pop - bas;
Edi Raita - clape;
Gentiana Ganea - lider și voce secundară;
Lazar Rudy – saxofon.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live”, îşi încheie anunţul organizatorii.

 

Câştigă o invitaţie dublă la concert!

 

Obiectiv-Vocea Brăilei” și BestMusic vă trimite la concertul Speak Floyd de pe 25 octombrie de la Hard Rock Cafe din Bucureşti! Pentru a participa la concurs trebuie să răspundeţi la întrebarea: „În ce an s-a înfiinţat formaţia Speak Floyd?”

Cum te înscrii? SIMPLU. Trimite până joi, 24 octombrie, ora 16.00, un email cu numele tău, vârsta, numărul de telefon și răspunsul la întrebare, la adresa: redactie@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS Speak Floyd. Şi gata!Ai șansa să vezi trupa live la Hard Rock Cafe.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

 

Mai multe detalii despre concert

 

Biletele la concertul trupei tribut Pink Floyd se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Un bilet costă 49 lei şi puteţi opta pentru un loc la masă în sală sau în picioare, în faţa scenei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

 
Categorie articol: 

Comentarii