Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs interjudetean de matematica "Congruente"

Scoala "Fanus Neagu" organizeaza pe 8 noiembrie Concursul Interjudetean de Matematica "Congruente", destinat elevilor de gimnaziu.

Simbata, intre orele 11.00 si 13.00 se va desfasura proba de matematica. Rezultatele se vor afisa la ora 17.00 in aceeasi zi. Contestatiile se vor rezolva incepind cu ora 17.30, iar festivitatea de premiere are loc la ora 19.00.

La concurs sint invitate atit scoli din mediul urban, cit si din mediul rural. Pot participa cite doi elevi de la fiecare clasa in mediul urban, iar din mediul rural cite un elev pe fiecare clasa. Elevii vor fi insotiti de un profesor de matematica, cheltuielile elevilor si profesorilor pentru deplasare fiind suportate de catre fiecare scoala. Listele cu elevii participanti trebuie trimise pina la data de 1 noiembrie prin fax sau posta electronica. Programa de concurs pentru fiecare clasa este materia din anul scolar precedent si cea de pe semestrul I parcursa pina la data de 1 noiembrie 2008. Informatii suplimentare pot fi solicitate la adresele de e-mail: stanicanicolaecatalin@yahoo.com, mariusdamian2004@yahoo.com.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii