Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de tenis de masa, la Penitenciarul Tichilesti

Directia Judeteana de Tineret (DJT) are in derulare doua proiecte in cadrul carora se desfasoara un concurs de tenis de masa intitulat "Cupa DJT Braila" si un concurs de desene sub genericul "O lume mai buna". Ambele proiecte au cite doua faze, una care se adreseaza elevilor de la scolile din muncipiu si una la care participa detinuti de la Penitenciarul pentru Minori si Tineri Tichilesti.
Primii care s-au intrecut la competitia de tenis de masa au fost elevii de la mai multe unitati de invatamint din municipiu, cu virste cuprinse intre 14 si 16 ani, actiunea fiind organizata la inceputul acestei saptamini, la Sala Polivalenta. In urma concursului s-au evidentiat elevii Alexandru Ilie - Scoala "Nedelcu Chercea", Mihai Iordache - Scoala "Mihail Sadoveanu", Eugen Ghetu - Scoala "Mihu Dragomir", Gabriel Giuvelic - Scoala nr. 10, Ionel Dima si Angel Neacsu- Scoala "Mihu Dragomir".
Ieri, la Penitenciarul Tichilesti, s-a desfasurat cea de-a doua faza din cadrul proiectului "Cupa DJT Braila". De data aceasta, cei care s-au intrecut la concursul de tenis au fost tinerii privati de libertate, ei fiind recompensati si cu cadouri, constind in seturi de palete de tenis de masa si mingi, oferite de DJT Braila.
Consilierul DJT, Nicu Pascu, a precizat ca prin organizarea unei astfel de actiuni se urmareste accesul tinerilor interesati la competitiile sportive.
Cel de-al doilea proiect derulat de DJT, se va desfasura in perioada imediat urmatoare atit la nivelul municipiului, cit si la Penitenciarul Tichilesti. Este vorba despre concursul de desene "O lume mai buna" la care participa elevi de la scolile din municipiu si un grup de detinuti. Desi, initial, desenele erau pe asfalt, din cauza conditiilor meteo nefavorabile acestea vor fi realizate de planse. In final vor fi alese cele mai bune desene care vor fi premiate.
Categorie articol: 

Comentarii