Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de pliante cu mesaj antidrog

Voluntarii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Braila au participat la un concurs de pliante cu mesaj antidrog. Competitia a fost propusa de Olga Condrat, coordonatorul de voluntari, cu ocazia "Zilei Nationale Fara Tutun". Saptamina trecuta, la sediul centrului, merituosii cistigatori au fost recompensati pentru lucrarile realizate, premiile fiind oferite de un voluntar care s-a implicat activ in activitatile de prevenire derulate de echipa centrului. Adolescentii au primit produse IT si rechizite scolare, ca o recunoastere a meritelor si implicarii in lupta antidrog.
Concursul s-a adresat voluntarilor CPECA si a avut menirea de a-i implica in activitati extrascolare si de a le stimula creativitatea. Totodata, tinerii participanti au avut posibilitatea sa-si exprime propriul mesaj, care sa descurajeze fumatul, sub forma grafica.
Voluntarii cistigatori sint elevi la Colegiul National "Gh. M. Murgoci": Andreea Sasu, Eduard Ionut Stefan, Emilia Neculai, Gabriel Bodea, si la Colegiul National "N. Balcescu": Denisse-Miruna Epifanov si Andreea Tudorache.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii