Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de pictura in "Dumbrava Minunata"

La Gradinita "Dumbrava Minunata" s-a desfasurat, duminica, concursul de pictura "Fantezie si culoare in Dumbrava Minunata", actiune organizata in cadrul proiectului tematic "Toamna". Principalele obiective ale competitiei au vizat valorificarea potentialului artistic si cultivarea gustului pentru frumos, promovarea tinerelor talente si adaptarea copiilor la spiritul de competitie. Pentru inceput, prescolarilor li s-a prezentat un filmulet power point cu peisaje specifice anotimpului de toamna, de unde s-au putut inspira. Apoi concurentii au intrat in clasele special pregatite pentru concurs. In acelasi timp, parintilor li s-a prilejuit o intilnire cu invatatoarele de la Liceul de Arta "Hariclea Darclee", care vor prelua clasa I. Acestea le-au vorbit parintilor despre importanta sustinerii talentelor descoperite la virste fragede si i-au invitat sa viziteze scoala in care profeseaza.
Lucrarile micutilor au fost apreciate de profesorii de arta plastica Cornelia Conon, de la Liceul de Arta "Hariclea Darclee" si profesorul Ion Pirnog, de la Scoala "Mihail Sadoveanu". La finele competitiei, toti copiii au fost apreciati pentru munca depusa. Au primit diplome si dulcuri, de care s-au bucurat.
Sponsorizarea concursului "Fantezie si culoare in Dumbrava Minunata" a fost asigurata de membrii Asociatiei Parintilor: Mihaela Balan, Dragos Caplea si firma "Biota".
Organizatorii concursului de pictura sint educatoarele Mirela Popa, Gabriela Mihalcea, Nuta Mazilu, Maria Dinu si profesorul de desen Cornelia Conon.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii