Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de frumuseţe inedit

La concursul intitulat generic "Chira Chiralina", organizat de Filiala Nevăzătorilor Brăila, participă 17 reprezentante ale filialelor nevăzătorilor din ţară. Concursul se desfăşoară cu sprijinul consilierului local PC Daniela Rădulescu, care a fost alături de Filiala Nevăzătorilor Brăila şi la alte activităţi.
După cum ne-a spus preşedintele Filialei Nevăzătorilor din Brăila, Adrian Frâncu, concursul se desfăşoară sâmbătă, 16 iulie, în Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti". Începând cu ora 16.30 se face accesul în sală, iar la ora 17.00 începe concursul de frumuseţe care se termină la ora 20.30. "Mizăm pe prezenţa cât mai multor spectatori, sperăm să vină cât mai multe persoane. Concursul presupune şi alte activităţi, respectiv microrecitaluri susţinute de George Nicolescu, Tic Petroşel, Ionel Lădaru, Diana Cazan. Va fi şi un moment artistic susţinut de trupa de dans de la «Valentina Dance» şi un spectacol prezentat de trupa de teatru a Filialei Nevăzătorilor Brăila", a precizat Adrian Frâncu. Printre sponsorii principali ai acestei acţiuni se numără consilierul local PC Daniela Rădulescu. "Dânsa ne-a sprijinit financiar dar şi sufleteşte, a fost alături de noi şi la alte activităţi", a adăugat preşedintele filialei.
12nevaz2Concursul de frumuseţe denumit anul acesta "Chira Chiralina" pentru că e organizat la Brăila, este deja la a doua ediţie, prima ediţie intitulată "Miss Petricica" desfăşurându-se în 2010 la Piatra Neamţ. La ediţia din acest an participă câte o reprezentantă de la fiecare filială din ţară, cea care a câştigat la faza pe filială, la Brăila fiind Nicoleta Oana (34 de ani). Concurentele vor trece prin 3 probe: o probă de defilare în ţinută de seară, o probă de autoprezentare, iar ultima probă este de dans modern. De asemenea, concurentele trebuie să facă faţă unor întrebări la care trebuie să răspundă original şi spontan. "Vor fi premiate primele trei locuri, se acordă un premiu de popularitate şi o menţiune", a mai spus preşedintele Filialei Nevăzătorilor Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii