Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de fotografie în campania de prevenire a consumului de substanțe psihoactive „FII LIBER!”

* pentru marcarea, la nivel național, a „Zilei Internaționale împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri - 26 iunie”, Agenția Națională Antidrog lansează un concurs de fotografie tematică în cadrul campaniei de luptă împotriva drogurilor „FII LIBER!” * concursul se va desfășura exclusiv pe pagina de Facebook a ANA, cu promovare și pe pagina oficială de Instagram, începând din 26 iunie, până la data de 27 iulie, iar jurizarea va avea loc în perioada 28 - 31 iulie * în data de 3 august, lista câștigătorilor va fi postată pe site-ul ANA şi vor fi acordate şi premii

 

 

 

Tinerii brăileni, îndemnaţi să transmită mesaje de luptă împotriva drogurilor, prin fotografii, în cadrul unui concurs lansat de Agenţia Naţională Antidrog (ANA). Pentru marcarea la nivel național a „Zilei Internaționale împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri - 26 iunie”, ANA lansează un concurs de fotografie tematică în cadrul campaniei „FII LIBER!”.  În acest sens, în contextul pandemiei COVID-19, pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a respecta măsurile de asigurare a distanțării sociale, concursul se va derula în mediul online, respectiv pe rețelele de socializare Facebook și Instagram. După cum se arată în comunicatul transmis de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Brăila, fotografiile vor conține imagini de promovare a alternativelor de viață sănătoasă, sport, natură, activități alături de prieteni și familie, etc. Imaginile vor transmite mesaje pozitive și vor fi realizate special pentru acest eveniment, având ca element de individualizare în conținutul lor, ca text scris, mesajul „Fii liber”.

Concursul se va desfășura la nivel național, exclusiv pe pagina de Facebook a ANA, cu promovare și pe pagina oficială de Instagram, începând din data de 26 iunie, până la data de 27 iulie, ora 10.00. Jurizarea va avea loc în perioada 28 - 31 iulie. În data de 3 august , lista câștigătorilor va fi postată pe site-ul ANA (www.ana.gov.ro) și pe paginile de Facebook și Instagram, urmând ca în perioada imediat următoare să se organizeze evenimentul de premiere.

 

Premii pentru câştigători

 

Vor fi premiate cele mai reprezentative trei fotografii, respectiv: premiul I - bicicletă, premiul al II-lea – trotinetă și premiul al III-lea – căști wireless, fiind acordate, totodată, și materiale promoționale ale campaniei. La finalul concursului se va realiza un colaj cu lucrările reprezentative, care va fi promovat pe paginile de Facebook ale Agenției Naționale Antidrog, respectiv, ale Centrelor de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog judeţene, după obținerea acordului de utilizare a fotografiilor.

Prin derularea campaniei „FII LIBER!”, Agenţia Naţională Antidrog îşi propune informarea, educarea și conștientizarea elevilor şi studenţilor în legătură cu efectele și riscurile consumului de substanțe noi psihoactive, în vederea neînceperii şi/sau evitării trecerii de la consumul ocazional sau recreaţional, la consumul regulat la nivelul populaţiei generale, precum şi crearea unei reţele de suport comunitar, formate din cadre didactice, voluntari ANA, părinţi şi specialişti din cadrul instituţiilor publice sau organizațiilor neguvernamentale partenere.
Categorie articol: 

Comentarii