Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de dirt track cu participare internationala la Braila

Simbata, de la ora 15,00, pe pista stadionului Municipal, va avea loc un concurs international de dirt track, Cupa Brailei si Memorialul "Eugen Botezatu", la care si-au anuntat deja participarea 12 sportivi din Ucraina, Polonia, Bulgaria. Tara noastra va fi reprezentata de doua cluburi, CSM Braila si CS Tehnico - Aplicativ Bucuresti.
Gruparea braileana ii va avea la start pe Alexandru Toma, dublu campion national, ocupant al unui loc doi anul acesta la Cupa Europei si Fanica Popa, medaliat in competitiile interne in timp ce bucurestenii vor miza pe multiplul campion national Mircea Agrisan dar si pe alti trei alegatori valorosi, Marian Cojocaru, Mihai Dijmar si Cristian Greiere.
"Ne aflam in pragul unei noi editii a acestor competitii de traditie in Braila, dar una mult mai valoroasa, deoarece, de data acesta, la start, vor fi foarte multi alergatori straini. Noi am demarat pregatirile de mai bine de o luna, insa in aceasta saptamina am intrat intr-un usor impas din cauza conditiilor atmosferice neprielnice. Sper ca pina la urma sa reusim sa ne prezentam corespunzator din punct de vedere al pregatirii pistei si organizatoric, in mod general, iar competitia sa fie una reusita la fel ca si la editiile precedente.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii