Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de cunoaştere locală “Brăila- trecut, prezent şi viitor”

• acesta este destinat elevilor cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, organizat în trei etape

 

Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, prin instituţiile sale, Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” şi Casa de Cultură a Municipiului, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, organizează, până pe data de 19 decembrie 2017, Concursul de cunoaştere locală “BRĂILA - TRECUT, PREZENT ŞI VIITOR”, ediţia a III-a. Concursul este organizat în toate liceele de pe teritoriul judeţului Brăila, pentru elevii din clasele IX –  XII (15-19 ani). Înscrierile se vor face până la data de 3 noiembrie, la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila. Participanţii se vor grupa în echipe formate din trei persoane. În momentul înscrierii, echipelor li se va comunica şi centrul unde vor participa la concurs în cazul calificării în etapa zonală.

Concursul se va desfăşura în trei etape, după cum urmează:

I. Calificare la nivelul instituţiilor de învăţământ - până în data de 7 noiembrie 2017. În această etapă se vor califica câte două echipe la nivelul fiecărei instituţii de învăţământ organizatoare;

II. Calificare la nivel zonal - în data de 28 noiembrie 2017. Etapa se va desfăşura la următoarele centre de concurs:

- Colegiul Naţional “Nicolae Bălcescu”;

- Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”;

- Colegiul “Ana Aslan”.

III. Finala Concursului va avea loc în data de 19 decembrie 2017 şi se va desfăşura la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” cu sediul în Piaţa Poligon nr.4. La finalul concursului, câştigătorii vor fi premiaţi de organizatori cu laptop-uri şi tablete.
Categorie articol: 

Comentarii