Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de creatie "Ginduri de vacanta"

Scoala "George Cosbuc" organizeaza concursul interjudetean "Ginduri de vacanta", adresat elevilor din invatamintul primar.
Coordonarea proiectului este asigurata de invatatoarele Geta Borteanu si Florica Panturu. "Proiectul este o initiativa a unui colectiv de cadre didactice care, in urma rezultatelor anterioare obtinute de elevii scolii, prin participarea la alte concursuri de creatie organizate de alte institutii la nivel judetean, interjudetean, national, s-a hotarit sa organizeze un concurs interjudetean de creatie literara si plastica, dispunind de resurse materiale si umane. Vacanta este perioada cea mai indragita si asteptata de copiii mari si mici, iar clipele minunate petrecute la mare, la bunici, la munte, in tabere si drumetii ramin pentru multa vreme vii in memoria scolarilor, ceea ce le imbogateste imaginatia. Deoarece exista multi elevi talentati, atit in domeniul literar, cit si plastic, dorim sa le oferim oportunitatea de a participa la concurs pentru a-si pune in valoare maiestria", a explicat directorul scolii, prof. Marita Breaban.
Lucrarile participantilor vor fi prezentate intr-o expozitie si vor face obiectul unei serate literare. De asemenea, se va realiza un volum de creatii literare si un CD cu lucrari plastice. Inscrierile se pot face in perioada 5 ianuarie - 14 februarie, iar jurizarea se va realiza pina pe 28 februarie. Intre 1 - 10 martie se va amenaja expozitia cu lucrarile din concurs, iar pina pe 15 aprilie participantii vor intra in posesia mapelor concursului care contin diplome, CD si carte. Pentru fiecare sectiune si nivel de clasa se vor acorda premii si mentiuni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii