Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs cu premii organizat de Centrul Antidrog

Ieri, cu prilejul sarbatorii dedicate "Zilei Marinei", Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, cu sprijinul retelei de voluntari, a initiat o actiune cu caracter public avind drept scop popularizarea serviciilor oferite de centru si informarea cu privire la efectele nocive ale consumului de alcool, tutun sau droguri. Voluntarii, cu virste cuprinse intre 10 si 18 ani, au fost indrumati de coordonatorul lor, insp. de specialitate Olga Condrat.
Actiunea a fost inedita prin faptul ca a fost organizat si un concurs denumit "Esti informat corect?". Intervievatii au raspuns la citeva intrebari generale referitoare la efectele consumului de alcool, tutun si droguri.
"Cei mai bine informati, care au raspuns corect la toate intrebarile puse de voluntarii antidrog au primit premii constind in servicii de frizerie si coafura oferite de salonul "Hebrun". Patronul societatii, Mircea Ciuciu, a raspuns invitatiei de a sponsoriza actiunea si de a oferi zece premii cistigatorilor concursului.Tinerii voluntari au participat cu placere la actiunea de informare derulata de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, mai ales ca unii au fost prezenti pentru prima data la o astfel de actiune", ne-a declarat Olga Condrat.
Inainte de a iesi in locurile publice, coordonatorul le-a explicat voluntarilor scopul activitatii si i-a instruit despre modul in care trebuie sa se comporte. Pentru elevi si studenti voluntariatul substituie experienta profesionala, astfel ca, fiind implicati in astfel de activitati, tinerii pot face dovada unei bune integrari in colectiv, a asumarii unor responsabilitati, a unei bune comunicari.
Categorie articol: 

Comentarii