Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE! STOP concurs! Liviu Cătălin Niţă este câştigătorul invitaţiei duble la concertul Deliei de la Hard Rock Cafe

* concertul va avea loc pe 24 octombrie, începând cu ora 21.30 la Hard Rock Cafe,  București * intră în concurs şi ai şansa să vezi live una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului

 

UPDATE În urma tragerii la sorți, câștigătorul concursului organizat de ”Obiectiv-Vocea Brăilei” și BestMusic, ce a avut drept premiu o invitație dublă la concertul DELIA de joi, 24 octombrie, ora 21.30, de la HARD ROCK CAFE este LIVIU CĂTĂLIN NIŢĂ. Liviu este cadru militar, are 39 de ani şi ne-a mărturisit că participă la concursurile organizate de Obiectiv, câştigând de-a lungul timpului mai multe premii. La show-ul Deliei va merge însoțit de un prieten.

Le dorim distracție maximă!

 

Pe 24 octombrie, DELIA susţine un nou show LIVE de excepţie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, începand cu ora 21:30! De Delia nu aveţi cum să nu fi auzit! Solista se menţine de aproape 20 de ani în atenţia publicului şi fiecare concert este doar o mică privire colorată în lumea sa vibrantă. Prezenţa ei scenică, mereu excentrică, ne uimeşte cu fiecare apariţie, de la costume până la interpretarea de neegalat a celor mai populare piese.

Prin cele patru albume lansate cântăreaţa a dominat topurile din România cu hituri precum “Cum ne noi”, “Da, mama”, “Gura ta”, “Atât de trist”, “Ce are ea”, “Unde dragoste nu e”, “Acadele”, “Rămâi cu bine”, “Pe aripi de vânt” şi continuă să ne surprindă şi astăzi prin colaborări cu artişti consacraţi precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla's Dreams, Deepcentral şi The Motans!

Strângând o medie de 8 milioane de vizualizări pe Youtube la fiecare videoclip, Delia se află în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil musical!

Pentru un show total, organizatorii anunţă că nu vor fi mese în faţa scenei pe ringul de dans!

 

Obiectiv - Vocea Brăilei” te trimite la concert!

 

"Obiectiv - Vocea Brailei" scoate la bătaie pentru acest concert o invitaţie dublă. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs şi să răspunzi la întrebarea: "Unde va avea loc concertul Deliei de pe 24 octombrie?". Cum te înscrii? SIMPLU! Trimite până miercuri, 23 octombrie, ora 16.00, un e-mail cu numele tău, numărul de telefon şi răspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS DELIA. Şi gata. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

Detalii despre concert

Cei care doresc să participe la concertul Deliei trebuie să ştie că biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureăti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Biletele au următoarele preţuri:

- Cu loc la masă în sală: 149 lei (număr limitat de bilete);
-
Fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans: 79 lei.

"Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unică. Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienta live. Copiii sub 7 ani au acces gratuit”, mai anunţă organizatorii.
Categorie articol: 

Comentarii