Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert Tribut Metallica cu Masterpiece la Hard Rock Cafe, pe 1 Noiembrie. Obiectiv - Vocea Brăilei te trimite la concert!

* fanii trupei vor avea ocazia să vadă şi să asculte unul dintre cele mai bune tributuri Metallica * intră în concurs şi ai şansa să câştigi o invitaţie dublă la concert

 

Vineri, pe 1 noiembrie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe e locul unde puteţi vedea şi asculta unul dintre cele mai bune tributuri Metallica cu Masterpiece!

Trupa MASTERPIECE este prima și cea mai populară formație tribut Metallica din România, cu originea în Cluj-Napoca. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară precum: ALTAR, Voices of Silence, Vespera, Scars of a Story, Hungry 4 Heaven, Sinfold

Încă din 2009, de la începuturile înființării trupei, băieţii au avut un succes imens, atât în concertele din țară, cât și în cele din Europa. Participând la numeroase festivaluri de rock și metal, și-au format un nume demn de o trupa tribut unei formații atât de consacrate ca Metallica. Show-rile lor se promit mereu a fi pline de energie, invitând la dans publicul prin primul riff de chitară auzit.

Azi Masterpiece este în continuă ascensiune artistică, promițând fanilor trupei Metallica și muzicii bune în general, show-uri de înalt nivel profesional.

Membrii formației:

Andy Ghost - voce

Szabi - chitara

Dorian - chitara/voce aditionala

Lo - chitara bas

Gabi - tobe

 

Obiectiv - Vocea Brăilei” te trimite la concert!

 

"Obiectiv - Vocea Brailei" şi BestMusic oferă o invitaţie dublă la concertul tribut Metallica cu Masterpiece de la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs şi să răspunzi la întrebarea: "Câţi membri are formaţia Masterpiece". Cum te înscrii? SIMPLU! Trimite până miercuri, 30 octombrie, ora 16.00, un e-mail cu numele tău, numărul de telefon şi răspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS TRIBUT MASTERPIECE. Şi gata! Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi cu ajutorul Random.org.

Mult succes!
Categorie articol: 

Comentarii