Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert Tom Odell în luna februarie 2019 la Bucureşti

• britanicul va concerta pe scena Arenelor Romane din capitală pe 16 februarie 2019 (cort încălzit) • Tom Odell a fost descoperit de celebra cântăreaţă Lily Allen care spunea în 2012 că acesta are o energie care îi aminteşte de David Bowie

 

Artistul britanic Tom Odell va susţine un concert de zile mari anul viitor în România. Este vorba despre un eveniment ce va avea loc pe 16 februarie 2019 la Arenele Romane din Bucureşti (cort încălzit). Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, Odell a fost descoperit de cântăreaţa Lily Allen, care spunea în 2012 că acesta are o energie care îi aminteşte de David Bowie.

“EP-ul «Songs from Another Love», a fost lansat în acelaşi an iar piesa «Another Love» a ajuns rapid în fruntea topurilor muzicale. În acelaşi timp, piesa a cucerit inimile a milioane de fani, astfel că Tom Odell şi-a construit un fanbase solid încă de la începutul carierei. Albumul de debut «Long Way Down» a fost lansat pe 23 iunie 2013, fiind clasat pe primul loc în topurile din Marea Britanie. În octombrie, Tom Odell va lansa al treilea album de studio din cariera sa, «Jubilee Road». Prima piesă extrasă de pe viitorul material, «If You Wanna Love Somebody» a fost lansată pe 24 iunie iar videoclipul a depăşit pragul de 1 milion de view-uri pe YouTube. Până în prezent, tânărul artist britanic a urcat pe scena unor festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival sau Lowlands. Odell spune că versurile pieselor sale sunt inspirate din incapacitatea sa de a menţine o relaţie mai mult de 6 luni”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Biletele la eveniment se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Libmag (Bd. I.C. Brătianu 6), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plată SelfPay din toată ţara.

Biletele sunt de mai multe categorii şi au următoarele preţuri: earlybird - 99 lei Acces General şi 159 lei Golden Circle (în faţa scenei) primele 200 de bilete din fiecare categorie; presale - 119 lei Acces General şi 189 lei Golden Circle (în faţa scenei); în ziua concertului - 130 lei Acces General şi 200 lei Golden Circle (în faţa scenei).

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. Atenţie! Se pun în vânzare doar 400 de bilete Golden Circle (în faţa scenei).

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.
Categorie articol: 

Comentarii