Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert special Grimegod, sâmbătă, la Bucureşti

• evenimentul va avea loc, pe 16 iunie, pe scena Yellow Club din capitală, în cadrul Festivalului Metal Under Moonlight (ediţia 74) • accesul publicului se face de la ora 20:00 • alături de trupa Grimegod va concerta şi Katara, un grup de melodic death metal din Arad • cu această ocazie Grimgod va prezenta integram albumul “Dreamside of Me”, o capodoperă metal a anilor '90, după cum anunţă organizatorii

 

Trupa de gothic/doom/death metal din Arad, Grimegod va susţine un concert special, sâmbătă, 16 iunie în Yellow Club din Bucureşti. Este vorba despre un show ce va avea loc cu ocazia ediţiei 74 a seriei de evenimente Metal Under Moonlight. Grimegod va prezenta integral albumul “Dreamside of Me”, o capodoperă a anilor '90, pentru prima oară la Bucureşti. Alături de aceştia, pe scenă va urca şi grupul Katara (melodic death metal) tot din Arad.

“Etichetat de critici drept «emotional depressive gothic doom metal», «Dreamside of Me» a fost lansat în 1997 de Bestial Records şi rămâne peste ani unul din cele mai iubite albume din underground. O oră de muzică emoţională şi suferinţă, o călătorie în universul interior al visului. Concertul va fi deschis de Katara, o trupă de melodic death metal, cu influenţe din mai multe subgenuri de metal. Lansată în anul 2014, în Arad, Katara îşi ia numele din limba greacă (numele formaţiei înseamnă «blestem»)”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organizatori.
Programul serii va fi următorul: 20:00 - acces public, 20:50-21:40 - Katara,

21:50-23:00 - Grimegod. Yellow Club se află pe Str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 1, Sector 3, Bucureşti. Cei interesaţi trebuie să ştie că mijloacele de transport disponibile sunt: metrou (staţia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (staţia Lucreţiu Pătrăşcanu), 92, 101, 330, 335 (staţia Parc Titan).
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi şi mâncare aduse din afara clubului. La eveniment va fi prezent şi un stand de CD-uri şi tricouri de profil.
Preţul biletelor este de 20 lei şi se găsesc la vânzare doar la intrarea în club, în seara concertului.

Show-ul de sâmbătă este non-profit, toate încasările rezultate fiind folosite pentru punerea în scenă a evenimentului, după cum anunţă organizatorii.
Pentru mai multe informaţii despre concert, dar şi despre trupe, puteţi accesa următoarele link-uri:
https://web.facebook.com/events/450170972084175/
https://web.facebook.com/grimegodofficial/
https://web.facebook.com/katarabandofficial/
 
Categorie articol: 

Comentarii