Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert extraordinar Irina Rimes, săptămâna viitoare, în Bucureşti

* artista va urca pe scena Hard Rock Cafe din capitală pe 9 octombrie * bilete la concertul Irina Rimes se pot achiziţiona şi online

 

 

Fanii Irinei Rimes se pot delecta cu un concert de zile mari pe data de 9 octombrie în Bucureşti. Show-ul va avea loc în Hard Rock Cafe. Potrivit unui comunicat de presă, născută în Republica Moldova, cântăreaţa a cucerit toate topurile muzicale încă din primul an de la debut. Artista a avut o ascensiune fulminantă cu piesa ”Visele”, fiind una dintre cele mai difuzate piese din 2017, conform Media Forest. Totodată, a fost premiată în cadrul galei premiilor Radio România.

După primul single «Visele», a urmat prima trilogie din industria muzicală românească, 3 piese sub forma unui mini serial de dragoste, apoi colaborări cu Guess Who, DJ Sava, Vunk, Killa Fonic, The Motans şi a încheiat anul trecut cu semnarea unei colaborări pentru două albume. Irina s-a făcut remarcată şi drept o compozitoare şi textieră desăvârşită. Inna, Antonia, Andra, Killa Fonic, Vunk, Alina Eremia, Raluka, sunt doar câţiva dintre artiştii cu care Irina a colaborat pentru piese de top în anul de debut.

Timbrul delicat al vocii Irinei încălzeşte inimile oamenilor prin ale sale note atinse cu uşurinţă, însoţite de versuri atent scrise ce exprimă trăiri interioare exteriorizate în cuvinte”, se mai arată în cadrul comunicatului.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone, Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Acestea sunt de două categorii şi au următoarele preţuri: 99 de lei - cu loc la masă în sală (doar 200 de locuri); 59 de lei - Acces General (fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans).

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcuta experienţă live.

Cei interesaţi de concert trebuie să reţină că Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32, iar locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare. De asemenea că pentru acest concert nu este permisă renunţarea la biletele achiziţionate. Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii