Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert extraordinar Irina Rimeş la Hard Rock Cafe din Bucureşti

• evenimentul este programat pe 1 februarie, de la ora 21:30, pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti • pentru ca show-ul să fie complet, organizatorii au luat decizia de a renunţa la mesele din faţa scenei

 

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Irina Rimeş, va susţine un concert de zile mari în Bucureşti pe 1 februarie. Aceasta va urca pe scena Hard Rock Cafe, de la ora 21:30, într-o revenire după show-ul de lansare a albumului “Despre El”, din octombrie 2017, care a fost sold out.

Născută în Republica Moldova, cântăreaţa a cucerit toate topurile muzicale încă din primul an de la debut. Artista, a avut cu piesa “Visele” o ascensiune fulminantă, fiind una dintre cele mai difuzate piese de anul trecut conform Media Forest. Totodată, a fost premiată în cadrul galei premiilor Radio România.

“După primul single «Visele», a urmat prima trilogie din industria muzicală românească, Trilogia Irinei, 3 piese sub forma unui mini serial de dragoste, apoi colaborări cu Guess Who, DJ Sava, Vunk, Killa Fonic şi a încheiat anul trecut cu semnarea unei colaborări pentru două albume cu UNIVERSAL MUSIC Franţa. Inna, Antonia, Andra, Killa Fonic, Vunk , Alina Eremia, Raluka, sunt doar câţiva dintre artiştii pentru care Irina a compus piese de top în anul de debut”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organanizatori.

Biletele la acest eveniment sunt de două categorii. Cu loc la masă, în sală: 50 de lei (doar 200 de locuri); Acces General: 39 de lei, fără loc, în faţa scenei pe ringul de dans. Acestea se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.
Categorie articol: 

Comentarii