Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert extraordinar Dark Tranquillity la Bucureşti

• unul dintre cele mai apreciate grupuri de metal la nivel internaţional,  Dark Tranquillity, revine la Bucureşti pentru un concert ce va avea loc în Quantic, pe 19 aprilie, în cadrul turneului “Atoma” • alături de trupa din Suedia, pe scenă vor urca şi Miracle Flair (Elveţia) şi 5Rand (Italia)

 

Trupa Dark Tranquillity din Suedia, revine în această lună la Bucureşti în cadrul turneului “Atoma” pentru un show de excepţie. Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie, în club Quantic, iar alături de suedezi, pe scenă vor urca şi Miracle Flair (Elveţia) şi 5Rand (Italia). Alături de In Flames şi At the Gates, membrii Dark Tranquillity sunt consideraţi pionierii aşa-numitei scene metal Gothenburg. Trupa are aproape 3 decenii de activitate timp în care a lansat 11 materiale de studio, cel mai nou dintre ele fiind “Atoma”. Albumul a fost scos pe piaţă în 2016 şi este cel care dă numele turneului în cadrul căruia grupul suedez va ajunge şi la Bucureşti. De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au făcut parte artişti precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). În momentul de faţă Dark Tranquililty e o formaţie alcătuită din artişti binecunoscuţi ai scenei metal internaţionale, aceştia colaborând sau făcând parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil. Dark Tranquillity înseamnă: Anders Jivarp (tobe), Niklas Sundin (chitară), Mikael Stanne  (chitara/voce), Martin Brandstrom (clape) şi Anders Iwers (bas).

 

Două trupe interesante în deschiderea Dark Tranquillity

Înfiinţată în 2010, în Elveţia, Miracle Flair are două albume la activ: “Inner Peace of Mind” lansat în 2011 şi “Angels Cast Shadows” lansat în 2016. În cei 8 ani de actvitate grupul a urcat pe scenă alături de formaţii precum Eluveitie şi In Extremo, bifând mai multe festivaluri din occident. Cu o prezenţă feminină carismatică, Nicole Hartmann şi cu un chitarist care face treaba a doi artişti, Daniel Maurizi, Miracle Flair este o formaţie de care vom mai auzi cu siguranţă pe viitor, anunţă organizatorii. În momentul de faţă, Miracle Flair înseamnă: Nicole Hartmann (voce), Daniel Maurizi (chitară), Cedric Bron (tobe) şi Jonas Luscher (bas).

5Rand este o formaţie din Roma, Italia, care s-a înfiinţat în 2015. Trupa abordează o combinaţie de industrial şi thrash metal. Albumul de debut, “Sacred/Scared” a fost scos pe piaţă în 2017, urmat de două lansări de clipuri. Formaţia nu a suferit modificări de componenţă iar în prezent, 5Rand înseamnă: Riccardo Zito (bas), Francesco Marroni (tobe), Pierluigi Carocci (chitară) şi Julia Elenoir (voce).

Cei interesaţi de concertul Dark Tranquillity din 19 aprilie, trebuie să ştie că biletele la categoria presale 2 costă 89 lei, iar în ziua concertului, la intrare acestea vor avea preţul de 100 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

De reţinut că accesul este permis persoanelor sub 14 ani, însă doar însoţite de un adult. Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.
Categorie articol: 

Comentarii