Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert extraordinar BYRON în Bucureşti

• este vorba despre un eveniment care va avea loc vineri, 2 noiembrie, la ora 22:30, pe scena Hard Rock Cafe • “byron”  activează de peste 10 ani şi a lansat deja patru albume pe piaţă

 

Fanii trupei “byron” au ocazia să participe la un concert extraordinar la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti. Este vorba despre un eveniment ce va avea loc pe 2 noiembrie, pe scena Hard Rock Cafe, la ora 22:30.

Potrivit organizatorilor, în cei peste 10 ani de activitate, membrii trupei au lansat patru albume, au demarat proiecte măreţe pe care le-au şi finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron - Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susţinute la festivaluri de renume sau în cluburi. În 2016 byron au pornit şi într-un turneu în toată ţara pentru a aniversa cei 10 ani pe scenă.

“byron au susţinut în 2013 turneul naţional intitulat sugestiv «30 de secunde de turneu», onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, «30 Seconds of Fame/30 de secunde de faimă». Pe lângă albumul «30 de secunde de faimă», cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, trupa a lansat în 2011 şi albumul «Perfect» şi să nu uităm de «Rămâi cu mine», colaborarea trupei cu serialul cu acelaşi nume de pe HBO”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organizatori.

byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe).

 

Biletele se pot cumpăra şi online

Biletele la evenimentul din 2 noiembrie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) Magazinele IQ BOX - Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele Selfpay din toată ţara. Acestea sunt de mai multe categorii şi au următoarele preţuri: VIP - 69 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri); Acces General - 49 de lei, cu loc la masă în sală; Fără loc - 49 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară.

“Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îşi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live”, se mai arată în cadrul comunicatului organizatorilor.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare. Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.
Categorie articol: 

Comentarii