Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert Blues&Rock cu Alex Muşat Band în The Music Pub

Vineri, 3 aprilie, de la ora 21.00, are loc un concert de Blues&Rock cu Alex Muşat Band în The Music Pub. Într-o formulă de trio, alături de Claudiu Purcarin, unul dintre cei mai buni toboşari din România (Nightlosers, Sistem), şi Heinrich Schuster la chitară bass, îl veţi putea vedea şi auzi pe Alex Muşat, un chitarist extrem de talentat. Acesta are 19 ani şi este elev la Liceul de Muzică "Tudor Jarda" din Bistriţa. Alex este cunoscut în rândul artiştilor români pentru modul în care cântă la chitară, pentru vocea bine calibrată şi pentru concertele pe care le susţine ca un adevărat veteran al genului. Este posibil să-l cunoaşteţi de la televizor, el apărând la mai multe emisiuni. Cunoscut şi ca "Blues Guitar wonder kid", Alex spune că a deprins pasiunea pentru acest instrument muzical acasă. "În ultima vreme, studiez foarte mult singur şi îmi place foarte mult. Mă simt atras de stilul ăsta de muzică, chiar dacă ştiu că nu e foarte cunoscut pe la noi, dar mă regăsesc în muzica blues, country şi rocknroll", spune tânărul.
Talentul chitaristului a fost recunoscut şi peste hotare. Acesta a participat la "Englezii au talent" şi a ajuns până în finală. Din păcate, nu a mai putut concura, deoarece regulamentul permitea doar celor care aveau domiciliul în Anglia să participe în finală. Nu a ştiut de la început de această regulă, însă important este că a reuşit să-şi demonstreze aptitudinile muzicale şi să facă cinste ţării noastre.
Recent, Alex Muşat a fost invitat la emisiunea "Garantat 100%", unde a impresionat echipa de filmare, inclusiv pe realizatorul Cătălin Ştefănescu, dar şi pe ceilalţi invitaţi din ediţia respectivă.

 
Categorie articol: 

Comentarii