Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Computerul Tomograf de la UPU, din nou funcţional

* după ce a ieşit din revizie, CT-ul amplasat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean, a fost pus, din nou, la dispoziţia pacienţilor * astfel, se vor putea scurta timpii de aşteptare care, în anumite cazuri, ajungeau şi la câteva luni

 

 

Computerul tomograf de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean din Brăila s-a repus în funcţiune. Robotul medical a fost în revizie şi, vreme de câteva săptămâni, a fost indisponibil pentru pacienţi. Potrivit managerului unităţii spitaliceşti, CT-ul a fost calibrat zilele trecute şi a fost pus, din nou, la dispoziţia pacienţilor, conducerea spitalului explicând că a fost vorba doar despre "o verificare în cadrul contractului de service".

În tot acest timp, pacienţii cu urgenţe medicale care s-au prezentat la UPU şi li s-a recomandat o investigaţie de acest fel, au fost trimişi cu un etaj mai sus, la cel de-al doilea robot medical aflat în dotarea spitalului. Din păcate însă, aici listele de aşteptare sunt, în anumite cazuri, şi de ordinul a câteva luni, timp în care îşi pierd uneori valabilitatea şi trimiterile de la medicii specialişti, acestea variind între 30 şi 90 de zile, în funcţie de afecţiune.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii