Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Componentii sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului pleaca de astazi in cantonament la Bascov

Incepind de astazi, 24 iulie, componentii sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului isi muta cartierul general la Bascov. La fel ca in fiecare an, conducerea gruparii brailene le ofera kaiacistilor si canoistilor un cantonament de doua saptamini inaintea Campionatelor Nationale rezervate juniorilor.
Daca pe Dunare sportivii se pregatesc din punct de vedere fizic, la Bascov fac ultimele retusuri, incercind sa puna la punct tactica pe care o vor aplica in concurs.
Din Braila pleaca 14 sportivi, ceilalti 6 care vor completa delegatia braileana la aceasta competitie fiind componenti ai lotului national si bineinteles ca ei se afla deja in "tabara" de linga Pitesti.
In luna august sint practic programate doua competitii nationale, Cupa Romaniei, pe 9 si pe 10, iar in perioada 12-15 Campionatele nationale de kaiac canoe rezervate juniorilor.
CSM-ul va avea emotii insa in perioada premergatoare concursurilor nationale deoarece pina atunci va avea reprezentanti la Campionatele Europene.
"In momentul de fata titular cert in lotul pentru europene este Ionut Stoian insa in calcule mai intra, cu sanse mari, Stefan Bogdan, Alin Rusen si Rodica Sterpu. Daca vor fi sanatosi, toti au sanse sa participe la competitia continentala.
Celorlalti sportivi le-am asigurat conditii optime de pregatire pentru a obtine rezultate cit mai bune la Cupa si la nationale. Sper ca in continuare sa demonstram ca ne meritam locul in elita acestui sport pe plan national", a declarat Tinca Amza, directoarea Clubului Sportiv Municipal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii