Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Compania Beres Pharma "colorează" alături de noi Secția de Pediatrie

* măsuțe și scăunele, covorașe de joacă și cărți de colorat, acestea sunt doar câteva dintre donațiile primite recent din partea companiei farmaceutice Beres Pharma * în paralel, paturile și pătuțurile Secției de Pediatrie prind “culoare”, mămicile cu suflet mare din Brăila lucrând de zor la confecționarea lenjeriilor * nu uitați, weekendul acesta au loc două evenimente pentru campania #coloramimpreuna: atelierul de zmeie,  sâmbătă, și crosul caritabil, duminică

 

 

Donațiile pentru campania "#coloramimpreuna. "Dăm viață Secției de Pediatrie" continuă să sosească la sediul redacției "Obiectiv". Zilele acestea, compania farmaceutică Beres Pharma, prin reprezentantul Anamaria Lupu, a dăruit mai multe lucruri care le vor fi de mare folos copiilor internați în spital. Vorbim despre două măsuțe și 12 scăunele din plastic, 180 de cărți de colorat, creioane cerate, două covorașe de spumă și jucării. La aceste donații se adaugă și șase dispozitive de măsurare a înălțimii.

În paralel, mămicile cu inimă mare din Brăila lucrează de zor pentru ca

paturile și pătuțurile Secției de Pediatrie să prindă “culoare”. Acestea vor confecționa noi seturi de lenjerii "vesele", materialele necesare fiind cumpărate din banii strânși de mămici. Lenjeriile sunt lucrate în fabrica de confecții "Gieff Fasihon", iar pentru material merceria "Croșeta" a oferit un bonus generos.

Precizăm că o sacoșă cu jucării a sosit și ieri la redacție, fiind de fapt o a doua donație din partea unei familii care a înțeles suferința prin care trec copiii internați la Secția de Pediatrie.

 

Pe 21 aprilie alergăm și colorăm împreună!

 

Nu uitați, weekendul acesta sunt programate două activități în cadrul campaniei  “#coloramimpreuna. Dăm viață secției de Pediatrie!”.

Primul este "Un Zmeu Dă Culoare", unde copiii sunt așteptați la ateliere de confecționat zmeie, de facepainting și desene de asfalt. Inițiativa aparține Mădălinei Mocanu, o tânără mămică pe care o cunoaștem din campania “Bogdi învinge tumora!”. Startul evenimentul se va da sâmbătă, la ora 11.30, în Parcul Monument.

Al doilea eveniment caritabil va avea loc duminică, tot în Parcul Monument. Este vorba despre crosul “Fii tu un erou pentru copilul tău!”, organizat la inițiativa militarilor Laurențiu Cobzaru (Poliția Militară, MApN) și Costel Mazâlu (ISU Brăila, MAI). Cross-ul va începe la ora 10.00 și se va alerga pe distanțe de 5.000 de metri (5 kilometri) și 10.000 de metri (10 kilometri).

La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apă și fructe și va fi amplasată o urnă pentru donații, iar fiecare participant poate dărui mai mult sau mai puțin, după posibilități!  Nu mai încape niciun fel de îndoială că mișcarea te menține sănătos, astfel că sunteți așteptați să faceți sport alături de noi, fiecare alergând în ritmul lui minim 5 ture (5 km.), maxim 10 ture (10 km.), în jurul Orășelului Copiilor. Fiind o acțiune caritabilă și nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge atât cât va putea.

Așadar, invităm toți brăilenii mari și mici la cele două evenimente din weekend! Distracția este garantată!

 
Categorie articol: 

Comentarii