Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia juridica a avizat favorabil OUG prin care Geoana devine membru CSAT

Presedintele Senatului va fi vicepresedinte CSAT

Regulamentul Coalitiei PDL-PSD prevede ca partile semnatare ale documentului se obliga sa modifice Legea de organizare si functionare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), astfel incat presedintele Senatului sa preia functia de vicepresedinte al CSAT.
Primul capitol, "Principii generale", al Regulamentului privind functionarea coalitiei prevede ca cele doua partide coopereaza la nivel parlamentar, guvernamental si local.
Documentul prevede ca "partile" isi mentin identitatea ideologica si doctrinara, precum si apartenenta la familiile politice europene.
Partile semnatare se obliga sa intreprinda cu maxima celeritate masurile de legiferare necesare in vederea modificarii Legii 415/2002 de organizare si functionare a CSAT, in sensul preluarii unei functii de vicepresedinte al CSAT de catre presedintele Sentului Romaniei.
Documentul arata ca deciziile Coalitiei sunt obligatorii pentru toate organizatiile partidelor semnatare si pentru toate persoanele sustinute in functii publice de catre acestea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii