Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de disciplina a taiat in carne vie

Joi, dupa amiaza, Comisia de disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal a analizat evenimentele petrecute in ultimele etape ale Ligii a IV-a si ale Campionatului judetean de fotbal si a aplicat sanctiuni drastice.
Cele mai violente incidente s-au petrecut la meciul de la Vadeni dintre Rompas din localitate si Recolta Tufesti, iar deciziile pe masura: Jucatorul Marius Constantin a fost sanctionat cu 3 etape de suspendare si o amenda de 200 RON, iar colegul sau Sorin Nedelcu, pentru comportare violenta asupra adversarilor sai va sta sa mediteze pe marginea terenului 4 etape si va trebui sa plateasca o amenda de 200 RON. Cel de al treilea jucator al echipei Rompas Vadeni care si-a dat in petec la acel joc, Fanel Mogos, a fost exclus din viata sportiva si va trebui sa suporte si o amenda in valoare de 500 RON. De "bratul" legii nu a scapat nici delegatul echipei din Vadeni, Grigore Dobre, care pentru injurii aduse la adresa presedintelui AJF Braila a primit o suspendare de trei luni si va mai trebui sa plateasca si o penalizare de 400 RON.
In plus, echipei Rompas Vadeni i s-a suspendat si terenul pentru doua etape.
Nu au scapat nepedepsiti nici jucatorii echipei Avintul Chiscani dupa incidentele pe care le-au provocat la meciul de la Scortaru Vechi. Astfel, Marian Petrescu a fost suspendat 6 etape si a primit si o amenda pecuniara de 300 RON, Valentin Durbaca 4 etape si 200 RON amenda, iar Ionut Ciocan 2 etape si o penalizare de 100 RON.
Tot joi dupa-amiaza membrii Comisiei de disciplina l-au suspendat 4 etape pe Mirel Vlad, delegatul echipei AS Jirlau, dar au decis si amendarea acestuia cu 200 RON.
O pedeapsa drastica a primit si jucatorul echipei Infratirea Gemenele care, pentru ca nu si-a infrinat nervii in timpul partidei de pe teren propriu cu Romgal Romanu va sta pe tusa 6 etape si va mai plati si 300 de RON pe deasupra daca va mai dori sa revina pe gazon.
Pentru ca nu a dat dovada de fair play in partida dintre Vointa Baraganu si Viitorul Galbenu jucatorul gazdelor, Ionel Fusea, a fost sanctionat cu 4 etape de suspendare si 200 RON amenda.
Cu un milion amenda a fost sanctionata echipa Vointa Gaiseanca, iar delegatul acesteia, Costel Barbu, a primit 3 etape de suspendare si un "bonus" de 200 RON amenda.
Categorie articol: 

Comentarii