Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de Disciplină a AJF lucrează la foc continuu

După etapa a 8-a a Ligii a IV-a, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal a avut din nou de lucru după actele antisportive de la Gropeni, Şuţeşti şi Traian, acolo unde s-a desfăşurat partida Sportul Chiscani - Fortino Ianca.
Dacă delegatul echipei Siretul Vădeni, Dobre Grigore, a primit doar avertisment, de fapt un ultimatum pentru comportament nesportiv, mai precis pentru o atitudine necuviincioasă faţă de arbitrii care au condus meciul Dunărea Gropeni - Siretul Vădeni, la Şuţeşti, unde s-a desfăşurat partida Voinţa Şuţeşti - Victoria Traian lucrurile au fost mult mai grave şi sancţiunile dictate pe măsură.
Pentru lovirea arbitrului de centru jucătorul echipei Voinţa Şuţeşti, Georgel Mândroiu, a fost suspendat şi va sta pe marginea terenului 10 etape ca să reflecteze la ceea ce a făcut, iar un oficial al aceleiaşi echipe, Marius Mândroiu, a primit avertisment pentru proteste la adresa arbitrilor.
Echipa Voinţa Şuţeşti a fost sancţionată, de asemenea, cu avertisment pentru slaba organizare a meciurilor de pe teren propriu.
Şi juniorii au căutat să iasă în evidenţă prin acte nesportive în această etapă. Astfel, după partida de juniori Sportul Chiscani - Fortino Ianca, pentru atac violent cu ambele picioare asupra unui adversar, jucătorul echipei Sportul Chiscani a primit 2 etape de suspendare şi tot atâtea etape va sta pe marginea terenului colegul său de echipă, Adrian Relu Nestoriuc, pentru că a scuipat un adversar.
După cum se vede, AJF, prin Comisia de Disciplină, doreşte să elimine astfel de comportări reprobabile şi să instaureze climatul de fair play, de sportivitate, astfel încât să nu fie periclitată integritatea jucătorilor pe parcursul meciurilor de fotbal.
Categorie articol: 

Comentarii