Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de Apel a aminat judecarea cazului Mihai Stoica

Comisia de Apel a FRF a aminat pentru luni judecarea memoriului inaintat de FC Rapid ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplina de a trimite la DNA dosarul privind acuzele de blat ale managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, formulate inaintea partidei CFR Cluj - Rapid.
Presedintele clubului giulestean, Dinu Gheorghe, a declarat, marti, la iesirea din sediul LPF, ca gruparea pe care o conduce doreste sa se ia si o decizie pe linie sportiva inainte ca acest caz sa ajunga la Directia Nationala Anticoruptie.
"Cazul nu a fost judecat de Comisia de Disciplina si a fost inaintat direct catre DNA. Noi dorim sa se dea o decizie si pe linie sportiva si dupa aceea dosarul sa ajunga si la DNA pentru ca asa e normal", a spus oficialul rapidist.
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, afirmase ca un jucator si o persoana apropiata formatiei CFR Cluj i-au transmis ca meciul cu Rapid din cadrul etapei a XXVIII-a a Diviziei A este aranjat si ca orice motivare financiara a clujenilor din partea gruparii din Ghencea este inutila.
Comisia de Apel a aminat tot pentru luni un litigiu intre Rapid si Steaua privind pagubele produse de galeria formatiei din Ghencea la meciul direct disputat in turul campionatului pe stadionul Giulesti.
Dinu Gheorghe a mentionat ca nu a facut apel la decizia Comisiei de Disciplina a FRF care l-a sanctionat cu avertisment si amenda de 700 de euro pentru ca i-a indemnat pe jucatorii giulesteni sa behaie in autocar dupa partida Steaua - Rapid, scor 0-2, din cadrul etapei a XXV-a a Diviziei A.
"N-am facut apel, o sa ne supunem deciziei Comisiei de Disciplina si o sa platesc amenda. Nu stiu daca e justa sau nejusta, am gresit. N-am facut decit sa raspundem la ce se intimplase cu citeva zile inainte. Si pentru ca am gresit, acum platim. Noi sintem de acord sa platim cind gresim", a explicat presedintele FC Rapid.
Membrii Comisiei de Apel au aminat de asemenea judecarea memoriului depus de FC Vaslui impotriva presedintelui clubului Otelul Galati, Marius Stan. Anterior, Comisia de Disciplina a FRF clasase cazul referitor la declaratia lui Marius Stan in care spusese ca FC Vaslui este Scornicesti II si ca asupra victorilor obtinute de formatia vasluiana planeaza suspiciuni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii