Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisarul Chivu: "Daca iti zic ca, la nunta mea, Buricea mi-a trimis un Mercedes in plic, ma crezi?"

Reporter: Cataline, de cind te-ai insurat, nu ai mai aparut prin ziare. Nu-ti da voie nevasta?
Chivu: Dar ce ma, tu crezi ca eu sint tinut sub papuc? Baaai, pai eu fac ce vreau, ma, exact ca si inainte, cind eram burlac. Am sa-ti dau si exemple. Deci, daca vreau sa ma duc la serviciu, apai ma imbrac si plec la serviciu. Daca am chef sa fac dus, pur si simplu intru in baie si fac dus. La fel, daca nu am chef sa ma uit la televizor nu ii dau drumul. Deci comisarului Chivu nu ii spune nimeni daca are voie sa faca dus sau daca poate sa manince in momentul in care ii este foame.
Reporter: Asadar, sa inteleg ca tu nu ai mai vrut sa apari in ziare.
Chivu: Bravo, ai ghicit. Am zis sa stau un pic deoparte, sa privesc lucrurile din afara. Ce rost avea sa apar eu pe prima pagina, atita timp cit nu s-a intimplat nimic demn de consemnat in gazeta? Nu vezi ca am reusit sa ne recuperam strazile, sa facem ordine si disciplina pe strazi? Nici ciinii nu mai latra noaptea in Braila!
Reporter: Sa trecem acum la nunta.
Chivu: La nunta mea? Nici o problema, imi face placere sa discut pe marginea acestui subiect. A fost o nunta frumoasa, cum nu cred ca o sa mai am parte niciodata. Stai, ca nu am vrut sa sune asa, adica sa nu se inteleaga ca as vrea sa divortez. Am zis doar ca a fost cea mai tare nunta din cite as fi putut avea vreodata. Mincarea a fost buna, vinul asijderea, asta ca sa nu mai zic de muzica. Desi DJ a venit cu calculatorul, asa cum e si normal, toata lumea a crezut ca s-a cintat live la nunta mea. Si vreau sa-ti spun ca nu au fost invitati numai oameni din politie!
Reporter: Cum naiba sa scoti 2,2 miliarde la nunta?
Chivu: Simplu, inviti oameni cu bani. Iar acesti invitati nu au cum sa nu vina la nunta, pentru ca, vorba aia, se insoara seful Politiei. Si nu se insoara cu oricine, ci cu ditamai procurorul DIICOT. Cred ca toata lumea isi doreste sa fie intr-un astfel de cerc select. Oricum, eu nu am facut nunta pentru bani. Nu am avut si nici nu o sa am probleme cu banii. Am zis sa facem ceva frumos, sa se simta lumea bine. Acum cu ce sint eu vinovat ca darul a fost ridicat? Si eu am fost mirat dimineata, cind am vazut citi bani s-au strins.
Reporter: Sefului Politiei i-a fost furata mireasa. Nu suna ca naiba?
Chivu: La prima vedere, da! Caci daca pina si seful Politiei a ajuns sa fie furat, inseamna ca lucrurile au scapat definitiv de sub control. Dar la nunta mea totul a fost pregatit ca la carte. In ce sens? In sensul ca eu mi-am furat singur mireasa. Da, asa cum ai auzit! Ne-am urcat amindoi in masina si am plecat la o plimbare pe Faleza! La intoarcere, am negociat cu mine insumi si am hotarit de comun acord ca mireasa va fi adusa in sala pentru 2 sticle de whisky si 3 de sampanie. Am vrut sa-mi cer si un carton de tigari, dar mi-am adus aminte ca nu am, deci nu aveam de unde sa-mi dau. In sfirsit, astea sint detalii tehnice, nu cred ca intereseaza pe nimeni cum si in ce fel a fost recuperata mireasa.
Reporter: Esti sgircit? Pardon, zgircit am vrut sa zic!
Chivu: Du-te-n ma-ta! Pai, astfel de insinuari faci tu cu mine? Ca as avea vreo treaba cu nu stiu ce interlop? Poate ai uitat, dar eu sint de partea legii, nu am cum sa pactizez cu infractorii. Am si eu o coloana vertebrala. Pentru ce sa bat palma cu interlopii? Pentru bani? Am cu galeata! De teama? Mi se rupe de toti golanii Brailei, ii am la degetul mic!
Reporter: Nu ma, ziceam ca ai atitia bani, dar preferi sa-i ai la banca, nu sa-ti iei casa, masina etc.
Chivu: Sint baiat stringator. Nu-mi place sa cheltui banii, mai ales cind e vorba despre banii mei. De exemplu, cind sint la restaurant cu baietii, eu sint primul care se ofera sa faca cinste, dar mai intii trebuie sa stiu sigur cine da banul. Am sa imi iau si casa, si masina. Dar daca eu si sotia mea avem unde sta, ce rost are sa mai cumparam o casa? Constructia unei vile iti consuma mult timp, ca sa nu mai zic ca o sa am belele si cu voi, ziaristii, care o sa stati toata ziua sa-mi pozati vila! Iar cind zic ca o sa am belele, ma refer la faptul ca sigur o sa sar la bataie sa pocnesc vreo doi dintre voi.
Reporter: Citi bani a pus pe masa Buricea la nunta?
Chivu: Buricea nu a fost la nunta, bai!
Reporter: Ai dreptate, nu avea rost sa fii vazut in preajma lui.
Chivu: Dar ce sa caute, ma, unul ca Buricea in cercul meu de prieteni? Avem scopuri comune si nu stiu eu? Nici macar nu l-am invitat. Pai, ce, sa vina sa-mi puna el mie manele la nunta? Dintr-alea cu cica-lacica? Nu, taticu, la urma-urmei, la o nunta nu este important sa participi, ci sa trimiti plicul. Daca iti zic ca, la nunta mea, Buricea mi-a trimis un Mercedes in plic, ma crezi? Eh, nu ma mai intreba si cum a incaput Mercedesul in plic, ca nu am fost de fata la impachetare!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii