Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A comis un accident rutier şi a dat etilotestul peste cap

În timp ce câteva sute de tineri protestau în stradă, pe Călăraşilor, imediat ce s-a dat drumul circulaţiei, s-a produs un accident. Vineri, la ora 22:25, Nicuşor M. (34 de ani), din comuna Viziru, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Călăraşilor, din municipiu, în apropierea intersecţiei cu strada Mecanizatorilor, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra volanului şi a tamponat din spate autoturismul condus de Andrei C., din Brăila, care mergea pe banda doi, în acelaşi sens de mers.

Din impact, autoturismul tamponat a ricoşat într-un alt autoturism, condus de Adrian S., pe banda întâi de circulaţie.
A rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Vasile R. şi Daniel C. ambii pasageri în primul autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Nicuşor M. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Ceilalţi şoferi au fost testaţi şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Comentarii