Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comerciantii din piete, trecuti prin sita oamenilor legii

Pentru a preveni actele ilicite de comert si a mentine ordinea publica, in ziua de 11 octombrie, agentii de la Biroul de Ordine Publica au dat o raita prin pietele din municipiu si prin locurile aglomerate din oras. Cu aceasta ocazie, politistii au efectuat controale la 5 societati comerciale, 12 asociatii familiale, 15 persoane fizice autorizate si 12 producatori particulari. Pentru neregulile constatate s-au aplicat 12 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2.362 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata) si Legii 12/1990 (republicata).
Politistii au identificat citiva comercianti care nu detineau acte legale de provenienta a marfii scoase la vinzare, in aceste conditii ridicind in vederea confiscarii 1.210 kg de struguri si 1.959 kg prune, in valoare totala de 3.210 lei.
Printre cei prinsi in neregula se numara Pardalian S., din comuna Slobozia Bradului, judetul Vrancea, care a fost sanctionat contraventional si i s-a confiscat cantitatea de " kg struguri.
In noaptea de 11 spre 12 octombrie, au iesit la atac si lucratorii de la Biroul de Politie Rurala si agenti de la Posturile de Politie Unirea, Chiscani, Tichilesti si Gropeni. Acestia au actionat pe raza de competenta, cu scopul mentinerii ordinii si linistii publice si prevenirii comiterii faptelor antisociale. "Politistii au legitimat 27 de persoane, dintre care au perchezitionat corporal sumar doua, au efectuat controale la 4 societati comerciale, au oprit si verificat in trafic 4 autovehicule si au aplicat 4 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.000 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata)", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, subinspector Jenel Sogor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii