Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comercianti de pocnitori, arsi la buzunare

Pentru a preveni comertul ilegat cu obiecte pirotehnice, jandarmii braileni au executat o actiune specifica in urma careia au prins pe picior gresit sapte persoane. Actiunea s-a desfasurat in data de 29 decembrie, intre orele 11.00-14.00, in diferite zone din municipiu.
In jurul orelor 12.00, a fost depistat, in zona Scolii nr. 18, Ionel N., de 45 ani, care avea asupra sa un numar de 1.500 de pocnitori din clasa I, marca Piccolo, pe care le oferea spre vinzare trecatorilor, fara documente legale. O ora mai tirziu, in Piata Saraca, a fost identificat Radel T., in virsta de 37 ani, in timp ce comercializa 600 obiecte cu amestec pirotehnic (pocnitori) din clasa I. La intersectia Bulevardului Independentei cu Calea Calarasilor, jandarmii l-au depistat pe Dorel N., de 32 ani, care oferea spre vinzare 3.300 de pocnitori.
In jurul orelor 14.00, a picat in plasa jandarmilor si Ionel C., de 37 ani, aflat pe B-dul Independentei, care comercializa o gama variata de obiecte cu amestec pirotehnic. Este vorba despre 1.680 de pocnitori din clasa I, 9 tuburi culori pocnitoare din clasa II, 8 tuburi bile pocnitoare din clasa II, 4 cutii rachete zburatoare din clasa II, 11 bucati rachete zburatoare din clasa I si 10 bucati rachete zburatoare din clasa I. Jandarmii au ridicat toate obiectele comercializate ilegal si le-au predat lucratorilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, iar pe numele celor depistati au intocmit acte premergatoare cercetarii penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii