Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comerciant de încălţăminte “ars” la buzunar

poliţiştii au oprit un autoturism pe Bulevardul Dorobanţilor şi au găsit în interior articole de încălţăminte destinate comercializării • transportatorul era un bărbat de 46 de ani care a rămas fără marfa în valoare de 6.000 lei şi a încasat o amendă

 

Zi cu ghinion pentru un comerciant de încălţăminte. A rămas fără marfa în valoare de mii de lei şi a primit şi o amendă usturătoare.

La data de 18 noiembrie, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe Bulevardul Dorobanţilor, pe un bărbat de 46 de ani care transporta cu un autoturism mai multe articole de încălţăminte, în vederea comercializării. El nu avea documente de provenienţă şi transport pentru marfă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Produsele în valoare de 6.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

În aceeaşi zi, poliţiştii l-au oprit în trafic, pe DN 21, şi pe un bărbat de 40 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism, mai multe articole industriale, în valoare totală de 2.000 lei, fără a avea documente de provenienţă şi transport.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, iar marfa a fost confiscată.
Categorie articol: 

Comentarii