Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comerciantă lăsată fără sute de kg de legume şi fructe

la sfârşitul săptămânii trecute, o femeie transporta cu autoturismul 444 kg de legume şi fructe fără a deţine acte de provenienţă • un bărbat a fost prins cu materiale de construcţii fără acte

 

O brăileancă venea cu sute de kg de legume şi fructe la piaţă, însă poliţiştii au lăsat-o fără marfă. În plus, ea a încasat şi o amendă.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au depistat-o în trafic pe o femeie de 26 de ani în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 444 kg de legume şi fructe. Ea nu deţinea documente legale de provenienţă pentru acestea.

Poliţiştii l-au identificat şi pe un bărbat de 53 de ani care transporta materiale de construcţii cu un autovehicul. Nici acesta nu avea acte de provenienţă.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Ca măsură complementară, marfa a fost confiscată de poliţişti şi predată unei societăţi de profil, în vederea valorificării.
Categorie articol: 

Comentarii